Редактор: e-mail: кадър бТВИмаме нарочна декларация, че с БСП няма да управляваме.

...
Редактор: e-mail: кадър бТВИмаме нарочна декларация, че с БСП няма да управляваме.
Коментари Харесай

Деси Атанасова: ГЕРБ няма да управлява с БСП, коалиция ще направим единствено с народа

Редактор: 

e-mail: 

кадър бТВ

Имаме нарочна декларация, че с Българска социалистическа партия няма да управляваме. Тотално и радикално противоположни са нашите стратегии, нашата вероятност за развиването на България. За нас е значимо да спечелим доверието на българските жители на изборите. Коалиция само и единствено с българския народ.

Така депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова отговори на въпрос на кореспондент на бТВ дали е допустимо ГЕРБ да направи коалиция с Българска социалистическа партия след изборите.

Ако този парламент не съществуваше, както споделя сътрудника Свиленски, както желаеха Българска социалистическа партия и президентската институция през лятото, в този момент нямаше да обсъждаме измененията в изборното законодателство, което се прави. Настоявахме Народното събрание да работи, тъй като в противоепидемична конюнктура се постанова вземането на незабавни решения, които единствено държавното управление би могло да вземе в разнообразни проблеми, сподели още Десислава Атанасова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР